24 november, 2022

Vad hände sen – besök av The Good Talents

Revelop fick besök av organisationen The Good Talents som berättade hur det gick efter Revelops coachingtillfälle i somras och vad som väntar framåt.

Revelop samarbetar med organisationen The Good Talents som verkar för att låta ungdomar från Botkyrka kommun utveckla idéer och lösa samhällsutmaningar i närområdet.

Vi fick besök av verksamhetschefen Najat Abbas och verksamhetssamordnaren Malin Högberg som berättade om vad som har hänt sedan Revelops coachingtillfälle i början av sommaren. Då förberedde ungdomarna eventet Summer Beats som sedan genomfördes den 2 juli vid Revelops fastighet i Tumba. Summer Beats blev en hit och uppskattades av både de arrangerande och besökande ungdomarna.

Najat och Malin avslutade med att öppna upp för ett samtal kring vad det gav oss som person att coacha ungdomar och varför vi tycker det är viktigt att företag engagerar sig. Vi på Revelop var överens om att det är givande och inspirerande. Att små medel och att ge lite av sin tid kan skapa stor effekt. Det är viktigt för oss att Revelop engagerar sig i samhällsfrågor och vi uppmuntrar andra företag att också göra det.