18 november, 2022

Revelop rekryterar Head of ESG and Impact

Stockholm, 18 november: Revelop stärker organisationen och rekryterar Anna Brännström till den nyinrättade rollen som Head of ESG and Impact.

Fastighetsbolaget Revelop är en aktiv aktör på den svenska fastighetsmarknaden som investerar i platser där bolaget skapar positiv förändring genom att med ett utpräglat hållbarhetsfokus förädla och utveckla fastigheter. Rekryteringen av Anna Brännström som Head of ESG and Impact sker för att fördjupa och utveckla Revelops ESG-strategi och förmåga inom området.

Rollen, som är nyinrättad, innebär att Anna har övergripande ansvar operativt och strategiskt för Revelops arbete inom ESG och Impact. I rollen ingår även att se till att Revelop alltid är i framkant inom området.

Anna har nära 15 års erfarenhet inom hållbarhet och affärsutveckling från bland annat Coor, Caverion, Dalkia och senast Loomis där hon var Chief Sustainability Officer.

– Jag är glad över att kunna välkomna Anna Brännström till en ny strategisk roll för Revelops utveckling. Det är avgörande för oss att stärka bolaget med rätt kompetens samtidigt som vi driver utvecklingen mot ökad hållbarhet. Anna kommer att fördjupa vårt ESG-arbete och aktivt bidra till att växla upp vår strategi att ta fastigheter från brunt till grönt, säger Thomas Sipos, koncernchef.

Anna tillträder tjänsten den 21 november och tar plats i ledningsgruppen.

– Jag tilltalas av Revelops vision och engagemang, att som fastighetsägare ta ansvar både inom och utanför fastighetsgränsen. Det känns kul att få driva utvecklingen framåt hos ett bolag som strävar efter att vara i framkant, säger Anna Brännström.

Med den nya rekryteringen har Revelop totalt 48 medarbetare i Stockholm och Göteborg.

För ytterligare information, kontakta:
Thomas Sipos, koncernchef, Revelop
tel: 070-980 66 06
mail: thomas.sipos@revelop.se

Om Revelop
Revelop är inte ett vanligt fastighetsbolag. Vi investerar i platser där vi kan skapa positiv förändring genom att förädla och utveckla fastigheter med ett utpräglat hållbarhetsfokus. Bolaget rankas som en av världens bäst presterande fastighetsfondsförvaltare vad gäller stabil utveckling över tid. Fastighetsbeståndet omfattar 570 000 kvadratmeter och värdet uppgår till 8,8 miljarder kronor.