18 december, 2023

Revelop rekryterar fyra medarbetare till Stockholm och Göteborg

Stockholm, 18 december: Revelop satsar inför 2024 och stärker organisationen i Stockholm och Göteborg. Fyra nya medarbetare rekryteras inom fastighetsutveckling, aktiv förvaltning och ekonomi.

Revelop investerar i platser där bolaget skapar positiv förändring genom att med ett utpräglat hållbarhetsfokus förädla och utveckla fastigheter. Bolaget är en aktiv aktör på den svenska fastighetsmarknaden där fokus ligger på de tre storstadsområdena. Nu stärks organisationen i Stockholm och Göteborg inför 2024.

Inom fastighetsverksamheten har två nyrekryteringar skett. Den 1 december började Oskar Öhlin sin roll som fastighetsutvecklare på Stockholmskontoret. Oskar kommer från rollen som projektutvecklingschef på Wästbygg. Den 4 december började Robert Johansson som tekniskt ansvarig i Göteborg. Robert kommer närmast från ByggGöta där han var förvaltare.

Till ekonomiavdelningen har två rekryteringar gjorts där Lin Tian och Camilla Freyne har anslutit som redovisningsekonomer. Lin kommer närmast från Savills och Camilla har tidigare arbetat på Pandox.

– Vi ser många spännande affärsmöjligheter och positionerar nu oss för tillväxt. För att stärka Revelop med rätt kompetens är det med glädje jag välkomnar våra nya kollegor. Alla har gedigen erfarenhet från fastighetsbranschen, vilket är särskilt viktigt för att kunna driva på utvecklingen mot ökad hållbarhet, där våra fastigheter genomgår en resa från brunt till grönt, säger Thomas Sipos, koncernchef, Revelop.

Med de nya rekryteringarna har Revelop totalt 46 medarbetare i Stockholm, Göteborg och Malmö.

För ytterligare information, kontakta:
Thomas Sipos, koncernchef, Revelop
tel: 070-980 66 06
mail: 
thomas.sipos@revelop.se

Om Revelop
Revelop är ingen vanlig fastighetsinvesterare. Vi investerar i platser där vi kan skapa positiv förändring genom att förädla och utveckla fastigheter med ett utpräglat hållbarhetsfokus. Bolaget rankas som en av världens bäst presterande fastighetsfondsförvaltare vad gäller stabil utveckling över tid. Det förvaltade fastighetsbeståndet omfattar 585 000 kvadratmeter och värdet uppgår till cirka 8 miljarder kronor.