28 juni, 2024

Revelop medverkade under Almedalsveckan

Den 25-28 juni genomfördes årets upplaga av Almedalsveckan i Visby. Under dagarna deltog Revelop i seminarium, öppna samtal och nätverksträffar.

Årets Almedalsvecka är över och det är dags att summera. Revelop medverkade i år i panelsamtal, arrangerade en nätverksträff och deltog i öppna samtal och möten.

Erik Visteus, Senior Director Investment på Revelop, medverkade i ett panelsamtal om hur den svenska fastighetsmarknaden kan bli ännu mer attraktiv för investerare men också hur marknadsläget är just nu. Seminariet arrangerades av PwC och går att se i efterhand. Se det här.

Tillsammans med TAM arrangerade Revelop en lunch för fastighetsbranschens ESG-nätverk för tredje året i rad. Under lunchen berörde diskussionerna perspektiv som hur vi samarbetar med våra hyresgäster för att sänka energiförbrukningen, hur vi praktiskt skapar förändring i våra fastigheter och hur vi bygger in ESG-aspekter i fastighetsvärderingar.

Anna Brännström, Head of ESG and Impact på Revelop medverkade även i två samtal om hur fastigheter kan bidra till morgondagens energilösningar och om hur värdet av det gröna räknas in i fastighetsvärderingarna.

Vi lämnade Visby med nya insikter, lärdomar och givande möten. Vi ser fram emot att fortsätta dialogen i höst.