9 november, 2023

Revelop etablerar ny co-workinganläggning i Göteborg

Stockholm, 9 november: Efter stor framgång för Revelops egenutvecklade co-workingkoncept C/O Workspace i Göteborg intensifieras satsningen. Ny anläggning etableras i Mölndal.

C/O Workspace lanserades vid årsskiftet 2016 för att möta behovet av flexibla kontorslösningar. Sedan dess har C/O utformats till en smart premiumprodukt med hög hållbarhetsprofil, som drivs i egen regi.

Förra året öppnade C/O sin första anläggning i Göteborgsområdet i fastigheten Hisinge Hus, vilket också var den första utanför Stockholmsområdet. Redan efter ett år är den 700 kvadratmeter stora anläggningen med nära 70 arbetsplatser fullt uthyrd.

Att det har gått så fort att belägga den första C/O-anläggningen i Göteborg visar att vi ligger helt rätt med vår satsning och att marknaden är mogen för mer. Efter den här framgången har vi därför beslutat att etablera ytterligare en anläggning i Göteborg, säger Gabriel Andersson, affärsområdeschef C/O.

Den nya anläggningen öppnar under första kvartalet 2024 i fastigheten Hästägaren 3 i Mölndal. C/O Workspace i Mölndal blir på nästan 800 kvadratmeter fördelat på 25 kontorsrum och delade ytor. Med den nya anläggningen omfattar C/O Workspace 12 800 kvadratmeter i sex fastigheter.

Vi gläds över att kunderna i Göteborg uppskattar våra C/O-anläggningar vilket också understryker att behovet av prisvärda kvalitativa premiumkontor nära människors bostad är stort. Vi tror att många uppskattar vårt all inclusive koncept där allt ingår för att lättare hålla koll på kostnaderna. Mölndal och fastigheten som vi nu etablerar i är som gjort för C/O, säger Gabriel Andersson.

Revelop arbetar efter en utpräglad ESG-strategi där fastigheter tas på en resa från brun till grön. Med C/O Workspace kan byggnadernas liv förlängas och få nytt liv. Hållbarhet genomsyrar hela konceptet, från återbruk och effektivt nyttjande av ytor till laddstolpar och digitalisering för att effektivisera för hyresgästerna.

För ytterligare information, kontakta:
Gabriel Andersson, affärsområdeschef C/O, Revelop
tel: 070-283 38 92
mail: gabriel.andersson@revelop.se

Thomas Jonasson, chef strategisk uthyrning och koncept, Revelop
tel: 070-293 88 46
mail: thomas.jonasson@revelop.se

Om Revelop
Revelop är inte ett vanligt fastighetsbolag. Vi investerar i platser där vi kan skapa positiv förändring genom att förädla och utveckla fastigheter med ett utpräglat hållbarhetsfokus. Bolaget rankas som en av världens bäst presterande fastighetsfondsförvaltare vad gäller stabil utveckling över tid. Fastighetsbeståndet omfattar 580 000 kvadratmeter och värdet uppgår till cirka 8 miljarder kronor.