1 juli, 2022

Revelop coachar ungdomarna i The Good Talents talangprojekt

Revelop samarbetar med Botkyrkabaserade organisationen The Good Talents ännu en gång efter ett uppskattat samarbete hösten 2021.

I slutet av juni genomfördes ett coachningstillfälle med ungdomarna i projektet Summer Talents inför eventet Summer Beats. Summer Talents är ett lovprogram som arrangeras av organisationen The Good Talents som låter ungdomar från Botkyrka kommun utveckla idéer och lösa samhällsutmaningar i närområdet.

The Good Talents tog initiativ till att låta ungdomarna få förverkliga sina idéer och i samarbete med Revelop arrangeras nu Summer Beats vid Revelops fastighet i Tumba. Inför eventet medverkade Revelop vid ett coachningstillfälle under en dag där ungdomarna planerade och förberedde aktiviteter. Under dagen arrangeras flera aktiviteter samt uppträdanden från en DJ och en artist.

Vi på Revelop tycker det är inspirerande och lärorikt för oss som en aktiv fastighetsägare i kommunen att se ungdomarna utvecklas, engagera sig och få förverkliga sina idéer för ett mer hållbart och tryggt närområde.

Summer Beats arrangeras den 2 juli kl. 12-16 på Alfa Lavalområdet i Tumba.