Södra Stockholms största verksamhetsområde

Hamradalen i Tumba

I Hamradalen, där bland annat Alfa Laval skapat svensk industrihistoria, driver vi tillsammans med Botkyrka Kommun ett utvecklingsarbete för framtidens Tumba. 

Här vill vi skapa en plats där företag och människor utvecklas, med naturen som närmaste granne. I dag finns mer än 80 000 kvadratmeter lokaler för kontor-, lager- och lättindustri. Landmärket, det 14 000 kvadratmeter stora kontorshuset, kommer de närmaste åren få ett ordentligt ansiktslyft,  nytt liv och innehåll. Med ett svårslaget kommunikationsläge är kontorshuset ett av södra Stockholms hetaste kontorsprojekt för större verksamheter som huvudkontor eller myndigheter.

Inom fastigheten har vi många oexploaterade byggrätter, bland annat cirka 5 000 kvadratmeter för lager och lätt industri som vi planerar att genomföra de kommande åren.

Med grannar som Alfa Laval, Svensk Museitjänst, Botkyrka kommun och Kunskapsskolan kommer nya etableringar bidra till att skapa ett av södra Stockholms största affärskluster, granne med världsledande företag inom forskning och utveckling – men i naturskön jordbruksmiljö.

Fakta

100 000 m²
Projektarea
Adress: Hans Stahles väg

Restaurang 

Gym