13 februari, 2019

Profi Fastigheter summerar 2018 – nyuthyrningar för 60 Mkr

Profi Fastigheter summerar ett mycket lyckat år för uthyrningsverksamheten. Totalt har avtal tecknats till ett hyresvärde överstigande 60 miljoner kronor fördelade på 112 affärer. De tecknade hyresavtalen är övervägande kontorsytor.

Profi Fastigheters strategi att skapa attraktiva lokaler genom aktiv förvaltningsarbete har under 2018 resulterat i affärer om mer än 60 miljoner kronor, motsvarande 35 000 kvadratmeter.

I Bredden har bland annat Swedbank, Folkpool, Philips och O´learys tecknat nya hyresavtal. I Järfälla har större hyresavtal tecknats med Friskis & Svettis, Didaktus, Vingmed G-ESS Yrkeskläder och Helu Kabel. I Kista genomför Profi en större ombyggnation av nordicForum samtidigt som Bioservo och FVB AB flyttat in i nya lokaler. I Älvsjö360 och i Tumba har hyresavtal tecknats med bl.a. IF Metall, Swedeltaco, Botkyrka Kommun och Alfa Laval i Tumba.

Thomas Sipos, VD Profi Fastigheter:

”Vi ser en mycket stark marknad för kontorslokaler i de delar av Stockholm där vi verkar. Att vi lyckas bra beror på ett aktiv förvaltnings- och uthyrningsarbete där mina duktiga medarbetare på ett effektivt sätt fångar upp våra kunders behov.”