17 maj, 2019

Profi Fastigheter stärker sin fastighetsorganisation inför framtiden

Profi Fastigheter stärker sin fastighetsorganisation i samband med att Susanne Essehorn utses till Fastighetschef, Mathias Björkman till Chef för Aktiv förvaltning och Klas Modin till Chef för Affärsutveckling. 

För att ytterligare stärka organisationen och öka effektiviteten gentemot kunderna skapar Profi en integrerad Fastighetsavdelning som inkluderar Aktiv förvaltning, Affärsutveckling och Strategisk uthyrning.

Susanne Essehorn får utökat ansvar genom den nya rollen som Fastighetschef då Profi Fastigheter samlar affärsområdena för Aktiv förvaltning och Affärsutveckling i en organisation tillsammans med strategisk uthyrning. Susanne som nyligen började på Profi har lång och gedigen erfarenhet av fastighetsbranschen från bl.a. Klövern, Sagax och GE Real Estate.

Mathias Björkman tillträder rollen som Chef för Aktiv förvaltning. Mathias är idag senior förvaltare med ansvar för bland annat bolagets bestånd i Kista.

Chef för Affärsutveckling blir Klas Modin. Klas är idag ansvarig för Profi Fastighets projektutveckling med ansvar för flera av Profis större projekt.

Mathias och Klas tar även plats i Profi Fastighets ledningsgrupp.

Thomas Sipos, VD:

”Att kunna ge duktiga medarbetare möjligheten att växa inom bolaget, vara kulturbärare och axla ett större ansvar är oerhört tillfredställande. Genom att samla hela vårt fastighetserbjudande i en organisation med Susanne som chef stärker vi ytterligare vår förvaltnings- och utvecklingsaffär både strategiskt och operationellt.”

Susanne Essehorn, Fastighetschef:

”Det känns jättekul att få ett utökat ansvar och att tillsammans med Mathias och Klas bygga Profis fastighetsorganisation starkare inför framtiden. Vi har många spännande projekt och initiativ mellan de olika affärsområdena, som också innebär att vi kommer att addera ytterligare kompetenser till organisationen.”