19 februari, 2019

Profi Fastigheter rustar upp och hyr ut i Kista

Välkända nordicForum på Torshamnsgatan 35 genomgår just nu en omfattande ombyggnation. Profi Fastigheter skapar en helt ny upplevelse där de interiöra gemensamhets- och facilitetsytorna får ett ordentligt lyft. Samtidigt har hyreskontrakt om 2 200 kvadratmeter tecknats.

Genom ny planlösning effektiviseras entrévåningens ytor vilket innebär att Profi Fastigheter kan erbjuda större flexibilitet för nya hyresgäster. I kombination med bolagets koncept för flexibla kontor och cowork, C/O, omfattar kontorserbjudandet allt från kontorsplats för en person till sammanhängande lokaler om 5 000 kvadratmeter.

Tillsammans med Sabis investerar Profi Fastigheter i en helt ny restaurang, en ny konferensanläggning och en helt ny receptionslösning. Två stora ljusgårdar omvandlas till loungeytor samtidigt som ett gym för hyresgästerna byggs.

Parallellt har ett flertal nya hyresavtal tecknats med bland andra FVB AB, TechTrade International AB och Direkt Press Tidningsförlag AB om cirka 2 200 kvadratmeter.

Profi Fastigheter förvärvade den 44 000 kvm stora fastigheten i november 2016 med stora vakanser och har sedan dess drivit ett aktivt uthyrnings- och förvaltningsarbete.

Erik Löfberg, chef Aktiv Förvaltning:

”Det är jättekul att vi är igång på riktigt med förändringsarbetet av nordicForum. Vi utvecklar en ny attraktiv kontorsprodukt så att vi kan skräddarsy effektiva lokaler för våra kunder, parallellt med att vi uppdaterar gemensamma ytor och förbättrar facilitetserbjudandet.”