9 december, 2020

Profi Fastigheter hyr ut till Systemair i nordicForum

 

Profi Fastigheter Pressutskick 09/12/2020

Profi Fastigheter har tecknat hyresavtal med Systemair om 600 kvadratmeter kontor i nordicForum på Torshamnsgatan 35 i Kista. Systemair flyttar sitt Stockholmskontor och showroom och tillträder sina nya lokaler under kvartal 2, 2021.

Profi Fastigheter har genomfört en omfattande uppdatering av nordicForum och skapat en konceptfastighet med stora loungeytor, gym, cykelrum och flexibla kontorslösningar i form av det egenutvecklade konceptet C/O. Samtidigt har reception, restaurang och konferensytor totalrenoverats i samarbete med Sabis. Under vintern färdigställs en helt ny entré, fasader uppdateras och ny utemiljö skapas med tydligare angöring, stora grönytor med bland annat utegym och möbler för möten utomhus.

Thomas Jonasson, chef för strategisk uthyrning Profi Fastigheter:
”Vår strategi att utveckla en kontorsprodukt med arbetsplatskvalité utöver det vanliga har fungerat fantastiskt bra. Systemair är det femte företaget som, sedan sommaren, har beslutat sig för att etablera nytt kontor i nordicForum.”

Profi Fastigheter förvärvade den 44 000 kvm stora fastigheten i november 2016 med relativt stora kontorsvakanser och har sedan dess drivit ett aktivt uthyrnings- och förvaltningsarbete. Fastigheten, som består av två huskroppar och 1 000 parkeringsplatser, ligger i bästa kommunikationsläge med gångavstånd till såväl Kista Centrum med tunnelbana som Helenelunds pendeltågsstation. Övriga hyresgäster är bl.a Sabis, DirektPress, Asus, Kofax, Hamamatsu och Strongpoint.

Kontaktuppgifter:
Thomas Jonasson Uthyrnings- & Marknadschef
Telefon: 0702 938 846 
Email: thomas.jonasson@profi.se

 
Profi Fastigheter driver aktiv förvaltning och utveckling av kommersiella fastigheter med fokus på Storstockholm. Fastighetsbeståndet omfattar cirka 500 000 kvm kommersiella lokaler.