9 mars, 2017

Profi Fastigheter hyr ut 3 800 kvm kontor i Bredden/InfraCity

Profi Fastigheter har tecknat hyresavtal med KIA Motors om 3 000 kvadratmeter kontor, showroom och verkstad i Bredden/InfraCity. KIA Motors utökar därmed sin befintliga etablering genom att flytta till nya toppmoderna och aktivitetsbaserade kontorslokaler. Hyresavtal har även tecknats med Expeditors International som hyr 800 kvm kontor för bolagets svenska huvudkontor.

KIA Motors Sweden AB är generalagent för KIA i Sverige och har lokaliserat sitt huvudkontor till Upplands Väsby och Bredden/InfraCity. KIA Motors utökar och omlokaliserar befintliga kontorsytor och flyttar under kvartal 3 in i 2 000 kvm toppmoderna aktivitetsbaserade kontorslokaler, samtidigt som bolaget uppgraderar befintligt showroom och verkstadsytor.

Expeditors International är ett globalt logistikföretag, noterat på Nasdaq, med verksamhet i 109 länder på sex kontinenter. Det svenska dotterbolaget tillträder sina nya lokaler i Bredden/InfraCity under kvartal 3, 2017 då man flyttar från Arlandastad.

Thomas Sipos, VD:

”Vi är glada att utöka relationen med KIA Motors som ser Bredden/InfraCity som en strategiskt bra plats för sin verksamhet samtidigt som vi hälsar Expeditors International välkomna som hyresgäster. Det är tydligt att läget i Bredden är intressant för internationella företag, med den goda tillgängligheten till såväl Stockholm City som Arlanda och därmed resten av världen”.