5 februari, 2018

Profi Fastigheter hyr ut 2 000 kvm kontor i Solna

Profi Fastigheter har tecknat hyresavtal med Viafone Sweden AB om 2 000 kvadratmeter kontor i The Block i Solna. Avtalet innebär att Viafone flyttar sin verksamhet till Profis fastighet på Armégatan 38 i Västra Skogen. Viafone tillträder under kvartal 3 2018.

För snabbväxande Viafone Sweden AB har möjligheten att skapa flexibla, yteffektiva och moderna lokaler i ett utmärkt kommunikationsläge nära innerstaden varit den avgörande faktorn för etableringen. Bolaget har närmare 300 anställda från hela Storstockholm och fastigheten ligger i anslutning till Västra Skogens tunnelbanestation. Övriga hyresgäster i fastigheten är bl. a Byggmax, BTH Bygg och Nobina. 

Thomas Sipos, VD Profi Fastigheter:

”Vi välkomnar Viafone till The Block. Det är mycket positivt att vi återigen har lyckats tillgodose ett snabbväxande företags behov av utveckling och som bidrar med liv och flöde till huset. I och med uthyrningen till Viafone är fastigheten i princip fullt uthyrd.”

Aras Atroshi, VD Viafone Sweden AB:

“Vi är mycket nöjda med valet av Profi som fastighetsägare. Profi Fastigheter kunde tillgodose verksamhetens samtliga behov och krav i vår nya lokal, då kan det faktiskt inte bli något annat än succé.”