3 november, 2020

Profi Fastigheter hyr ut 1 150 kvm i nordicForum Kista.

Profi Fastigheter har tecknat hyresavtal med fyra nya hyresgäster om totalt 1 150 kvadratmeter kontor. Avtalen innebär att Seliro, Hanza, Auxilirec och Inspectis flyttar sina respektive verksamheter till nordicForum på Torshamnsgatan 35 i Kista.

Profi Fastigheter har genomfört en omfattande uppdatering av nordicForum och skapat en konceptfastighet med stora loungeytor, gym, cykelrum och flexibla kontorslösningar i form av det egenutvecklade konceptet C/O.  Samtidigt har reception, restaurang och konferensytor totalrenoverats i samarbete med Sabis. Under hösten färdigställs en helt ny entré, uppdaterade fasader och ny närmiljö med bland annat utegym och möbler för möten utomhus.

Thomas Jonasson, Uthyrnings- & Marknadschef Profi Fastigheter:

”Oerhört roligt att välkomna fyra nya företag till nordicForum som anammat vår idé med en fastighet där vi verkligen tillgodoser såväl medarbetarnas som verksamheternas behov på bästa sätt.”

Kajsa Arvidsson, VD Seliro AB:

”Profi har varit mycket smidiga att samarbeta med och lokalernas placering mitt i hjärtat av Sveriges centrum för ICT industri och akademi, är perfekt för oss som utvecklar mjukvara för det uppkopplade, säkra och väl-supportade smarta hemmet. Att vi förutom skräddarsydda, nyrenoverade lokaler nu även ger våra medarbetare reception, restaurang, gym samt inomhus cykelgarage i byggnaden har mottagits otroligt positivt.”

Profi Fastigheter förvärvade den 44 000 kvm stora fastigheten i november 2016 med relativt stora kontorsvakanser och har sedan dess drivit ett aktivt uthyrnings- och förvaltningsarbete. Fastigheten, som består av två huskroppar och 1 000 parkeringsplatser, ligger i bästa kommunikationsläge med gångavstånd till såväl Kista Centrum med tunnelbana som Helenelunds pendeltågsstation. Övriga hyresgäster är bl.a Sabis, DirektPress, Asus, Kofax, Hamamatsu och Strongpoint.

Kontaktuppgifter:
Thomas Jonasson Uthyrnings- & Marknadschef
Telefon: 0702 938 846 
Email: thomas.jonasson@profi.se