25 september, 2024

Revelop tecknar sjuårigt hyresavtal om 900 kvadratmeter på Hisingen

Göteborg, 25 september: Revelop har tecknat avtal med Trailerfixarna om uthyrning av kontors- och lagerlokaler på cirka 900 kvadratmeter i Kärra på Hisingen i Göteborg. Trailerfixarna, som är specialiserade inom underhåll och reparation av tunga efterfordon, tillträder lokalen i februari 2025.

Sedan Revelop 2022 förvärvade den aktuella fastigheten Kärra 77:8 har flera investeringar för att minimera fastighetens miljöpåverkan genomförts. Bland annat har solpaneler installerats med en total effekt om 71 kilowatt med en årlig energiproduktion motsvarande 56 000 kilowattimmar. Ett nytt modernt styr-och reglersystem som möjliggör optimerad drift av fastigheten har också installerats.

Trailerfixarna är specialiserade inom underhåll och reparation av tunga efterfordon, har varit verksamma i Göteborg sedan 2007 och tecknar nu ett sjuårigt avtal med Revelop gällande nya kontors- och lagerlokaler.

– Vi är väldigt glada över att kunna flytta in i nya funktionella lokaler som är väl anpassade efter våra behov. Fastighetens läge är optimalt för vår verksamhet med direkt närhet till de stora lederna. Vi ser fram emot att växa i nya moderna lokaler, säger Jonas Ivarsson, delägare på Trailerfixarna.

– Vi är mycket glada över att välkomna Trailerfixarna. I och med denna uthyrning är fastigheten fullt uthyrd och har på kort tid moderniserats och kraftigt minskat sitt klimatavtryck, säger Michelle Binen, Real Estate Manager på Revelop.

    Revelop arbetar efter en utpräglad ESG-strategi där kommersiella fastigheter i Sveriges tre storstadsområden förädlas och utvecklas enligt en tydlig plan. Det innebär att Revelop tar sina fastigheter på en hållbarhetsresa från brunt till grönt, samtidigt som investeringen sker i områden och fastigheter i behov av förändring.

    För ytterligare information, kontakta:

    Mathias Björkman, Head of Real Estate, Revelop, tel: +46 73-063 11 77, mail: mathias.bjorkman@revelop.se

    Revelop är inte en vanlig fastighetsinvesterare. Vi investerar i platser där vi kan skapa positiv förändring genom att förädla och utveckla fastigheter med ett utpräglat hållbarhetsfokus. Bolaget rankas som en av världens bäst presterande fastighetsfondsförvaltare vad gäller stabil utveckling över tid. Revelop’s förvaltade kapital uppgår till cirka 10 miljarder kronor.